Intervju med Lars Hellestræ om agenturer.no

Lars screenshot

Jeg har nå produsert og lagt ut Norges Tidendes første video på Youtube. I videoen intervjuer jeg Lars Hellestræ om virksomheten til Appeler AS, som omfatter drift av nettstedene www.agenturer.no og www.toppselger.no. Videoen på Youtube er en trailer som viser de 10 første minuttene av intervjuet, hvor Lars forteller om sin virksomhet og hva som er fordelene med å velge å ha selvstendige salgsagenter i stedet for fast ansatte selgere.

Her er en lenke til videoen på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZNAm3gtClZc

For å se hele intervjuet på 32 minutter gå til:
https://centaurixmedia.nichevid.com/

Det koster 3,5 US dollar å se hele intervjuet. I resten av videoen man må betale for å se forteller Lars om hvor mange søkere man kan forvente å få når man annonserer på agenturer.no og hvorfor man bør annonsere her i stedet for hos konkurrenter. Han kommer med tips til salgagenter og forteller hvordan det er å bo i et land og ha kundene primært i et annet land samt utfordringene med dette. Han forteller også om hvordan det er å bo i Spania.

Be the first to comment on "Intervju med Lars Hellestræ om agenturer.no"

Leave a comment